Het valt vaak best tegen om bij uw internetaanbieder een leuk mailadres te vinden. de mooiste adressen zijn al in gebruik en bovendien: Als u besluit om een andere aanbieder te nemen moet u weer op zoek.

In dat geval is een Mail Only account een oplossing! Als uw familienaam, favoriete bezigheid of wat u maar wilt nog vrij is kunt u die gebruiken voor een persoonlijk mailadres. Zo mailt u binnenkort veilig en wereldwijd met bijvoorbeeld mijnmail@dedoormijgekozennaam.nl

Ook familieleden doen mee, want via Mail Only heeft u de beschikking over vijf mailadressen van ieder 250Mb.

Uiteraard is webmail voor ieder mailadres inbegrepen zodat u overal bij uw mail kunt. En niet genoeg aan vijf adressen? Geen probleem, we breiden uw pakket graag uit. En wilt u toch later een website (laten) bouwen op uw domeinnaam: Altijd mogelijk!

Voor webmail op uw eigen domein betaald u jaarlijks 25 euro. Da’s inclusief alle kosten en een Europese domeinnaam op uw naam geregistreerd (.nl, .be, .de, .eu – Overige domeinnamen tegen geringe meerprijs)Leave a Reply


© ADAXI internet